Една много приятна гарнитура.
Нарязвате картофите на кубчета. Овкусете ги със сол и зехтин. Изсипете в дълбок съд с похлупак, добавете кафяна чашка вода и задушавайте на умерен огън, докато картофите станат готови.
Гарнитурата е универсална и може да се съхранява в хладилник, за разлика от пържените картофи.
Може да обогатите аромата по най-различни начини. Аз предпочитам накрая, когато картофите са готови, да добавя смачкани 3-4 скилидки чесън. Може да добавите копър.
02 юли, 2009
Задушени катрофи
Публикувано от
Николай Павлов - Ник
в
11:20
Изпращане по имейлПубликувайте в блога си!Споделяне в TwitterСподеляне във FacebookСподеляне в Pinterest
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар