Агнешкото шкембе се отличава със своята крехкост и нежност. Увира лесно и бързо.
Нарязох свареното шкембе на малки парчета. По съвет на благоверната ми съпруга нарязох на тънки полумесеци две малки глави лук. Сложих всичко това в тавичка, посолих и напиперих. Отгоре сложих парченца масло (около 100 гр общо) и запекох в тава.
24 април, 2010
Агнешко шкембе на фурна
Публикувано от
Николай Павлов - Ник
в
9:27
Изпращане по имейлПубликувайте в блога си!Споделяне в TwitterСподеляне във FacebookСподеляне в Pinterest
Етикети:
агнешко шкембе,
лук
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
1 коментар:
Статьи о Linux, FreeBSD, Windows, VMWare. Новости из мира IT
http://www.itpad.ru
Публикуване на коментар