Нямаше да правя на въпрос приготвянето на пържоли въобще, ама на скоро налетях на интересна комбинация. Опитах я и останах много доволен.
Свински пържоли - стек, вратни, от плешка - каквито ви душата обича. Начуквате ги, както си му е редът, да изтънеят като хрътки. Посолявате, попипервате и покимионвате от двете страни. Поръсвате доволно с босилек - пак от двете страни. Нареждате в съд нарязан на тънки филийки лук, ред пържоли, пак лук и т.н. Сипете мааалко олио.
Алтернативна марината, да залеете всичко гореизброено със 100 гр. водка, в която сте разтворили супена лъжица мед.
Тичайте до магазина за червено винце!
26 ноември, 2007
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
2 коментара:
:)
влязох тук точно да търся идея за едни котлети и тя на първо място :-) ще ги пробвам още тая вечер, но смятам да ги изпържа на тиган, че нещо сухи ми се виждат!
Маня
Публикуване на коментар