28 февруари, 2008

Свински ребра на скара

Открих, открих, открих! Открих най-сетне марината, която кара свинските ребра да се топят в устата ви и мазнина да тече по брадичката ви!
То не е лесна работа. Малцина са майсторите, които могат да овкусят и запекат свинските ребра така, че яденето им да е истинско наслаждение. Претърпял редица провали, завършили с посредствени резултати, най-сенте се доближих до вратите на кулинарния Рай.
Сол на вкус. Черен пипер. 3-4 супени лъжици соев сос. Смляни 2-3 скилидки чесън. Супена лъжица захар или мед. Кимион. Малко лютив червен пипер. Разбърквате всичко това много добре и намазвате хубаво ребрата с него.
Оставяте ги да престоят час-два и хайде на скарата!

8 коментара:

Маня каза...

Потекоха ми лигите...

nutso каза...

мерси. Страхотно ми звучи, тъкмо размразявах ребрата и си викам я да видя кво ппише из нета и се натакнах на твоето откритие. Ще го изпробвам веднага

nutso каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
Анонимен каза...

търсейки рецепта попаднах на тази...още тази вечер ще я спретна.
Мерси :)

Анонимен каза...

Ако добавиш и малко горчица става перфектно!

Анонимен каза...

ребрата стават и със кетчуп и малко гор4ица,накиснете ги поне 24 4аса,

Анонимен каза...

Рецептата,звучи добре, но след направата на ребрата по този начин, вкуса им не е толкова добър!!! Аз лично се разочаровах!!

Анонимен каза...

zvu4i super no az dobavix 4a6a bira i dobavix malko pikantini i

dobi straxotn vkus