Открих, открих, открих! Открих най-сетне марината, която кара свинските ребра да се топят в устата ви и мазнина да тече по брадичката ви!
То не е лесна работа. Малцина са майсторите, които могат да овкусят и запекат свинските ребра така, че яденето им да е истинско наслаждение. Претърпял редица провали, завършили с посредствени резултати, най-сенте се доближих до вратите на кулинарния Рай.
Сол на вкус. Черен пипер. 3-4 супени лъжици соев сос. Смляни 2-3 скилидки чесън. Супена лъжица захар или мед. Кимион. Малко лютив червен пипер. Разбърквате всичко това много добре и намазвате хубаво ребрата с него.
Оставяте ги да престоят час-два и хайде на скарата!
28 февруари, 2008
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
8 коментара:
Потекоха ми лигите...
мерси. Страхотно ми звучи, тъкмо размразявах ребрата и си викам я да видя кво ппише из нета и се натакнах на твоето откритие. Ще го изпробвам веднага
търсейки рецепта попаднах на тази...още тази вечер ще я спретна.
Мерси :)
Ако добавиш и малко горчица става перфектно!
ребрата стават и със кетчуп и малко гор4ица,накиснете ги поне 24 4аса,
Рецептата,звучи добре, но след направата на ребрата по този начин, вкуса им не е толкова добър!!! Аз лично се разочаровах!!
zvu4i super no az dobavix 4a6a bira i dobavix malko pikantini i
dobi straxotn vkus
Публикуване на коментар