Смесих: чаени лъжици: 1 сол, 3/4 млян черен пипер, 1 1/2 куркума, 1/2 лют червен пипер, 1/2 чесън на прах, 4 зехтин. С получената каша намазвате рибните котлети.
Рибните котлети може да приготвите както на скара, така и на тиган.
В случая аз използвах шайби от риба меч, които изпекох на скара. Става доста добре, куркумата и пиперът дават много особен, хубав аромат.
Нататък знаете - лимон, картофена или зелена салата, бяло вино...
29 май, 2009
Рибни котлети
Публикувано от
Николай Павлов - Ник
в
11:52
Изпращане по имейлПубликувайте в блога си!Споделяне в TwitterСподеляне във FacebookСподеляне в Pinterest
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар